Over mij

Hoe ik mijn passie voor glas in lood vond

Als 6- jarig meisje keek ik vol bewondering naar het glas in loodraam van mijn overgrootvader Henricus Kocken, dat in de woonkamer van mijn ouders hing. Het gebrandschilderde, glas in lood verwonderde mij. Ik kende immers alleen foto’s en schilderijen waarmee afbeeldingen gemaakt konden worden. Omdat het me al die jaren bleef fascineren, ging ik op mijn 20e op zoek naar iemand die mij dat kon leren. Ik maakte glas in lood voor mijn eigen huis en genoot van mijn hobby. Ondertussen bleef ik stiekem dromen van een eigen glasatelier.

Hoe Glasatelier Liesbeth Kocken ontstond

Door mijn omgeving werd ik aangemoedigd om mijn hart te volgen en mijn droom van dat eigen atelier eindelijk te realiseren. Ik schreef een ondernemersplan en startte een glasatelier op 8 mei 2017. Hier kan ik creëren en de wensen van mijn klanten omzetten in kleurrijke glasramen. Mijn handen maken wat mijn ogen zien en ik word gegrepen door de verhalen die klanten mij vertellen als het over een ontwerp voor een glas in loodraam gaat.

Wat ik voor jou kan betekenen

Je bent bij mij aan het juiste adres wanneer je in jouw bovenramen glas in lood wilt, een bijzonder ontwerp voor jouw tussendeur wilt of wanneer je hulp voor restauratie zoekt. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op door te mailen naar: info@glasatelierliesbethkocken.nl of te bellen naar: 06-28512601.

  • Enthousiaste vakvrouw
  • Hoge kwaliteit glas in lood
  • Betaalbaar maatwerk
  • Geen ontwerp is te gek