Glas in lood Veghel

Hoge kwaliteit glas in lood Veghel

Wil je een glas in lood raamwerk op maat laten maken voor je huis in Veghel? Dan kun je terecht bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik ben Liesbeth, een enthousiaste vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en restaureren van glas in lood. In mijn glasatelier maak ik glas in lood waar je blij van wordt. Daarnaast kun je er ook terecht voor het volgen van een leuke creatieve workshops. Meer weten of een afspraak inplannen? Vul het contactformulier in, dan hoor je snel van me.

Glas in lood Veghel

Glas in lood nodig in Veghel?

Verrijk je huis in Veghel met glas in lood in de (ensuite) deuren en ramen. Voor extreem lange levertijden of een te hoge kostprijs hoef je bij mijn glasatelier niet te vrezen. Mijn werk is betaalbaar, van hoge kwaliteit en helemaal naar wens. Je kunt onder andere bij me terecht voor:

Huis in Veghel meer karakter geven

Met een glas in lood raamwerk, voorzie je je huis Veghel voorzien van meer karakter en een sfeervol warm licht. Wanneer de zonnestralen er doorheen schijnen zorgt dit voor een prachtig kleurenspel en laten ze het ontwerp echt tot leven komen. Glas in lood werd veel gebruikt in jaren 30 woningen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze tot op de dag van vandaag zeer gewild zijn. Door glas in lood op maat te laten maken, geef je ook jouw huis in Veghel meer karakter.

Een ontwerp op maat

Door te kiezen voor glas in lood op maat, ontstaat er een uniek ontwerp voor je huis in Veghel en krijg je precies wat je wilt. Ben je een liefhebber van modern, klassiek, jugendstil, art deco of heb je misschien een eigen idee? Geen ontwerp is te gek voor mij. Dus breng het gerust ter sprake. Het proces van idee tot eindproduct ziet er als volgt uit:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

Glas in lood Veghel

Creatieve workshops

Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met glas in lood? Geef je dan op voor één van mijn workshops glas in lood en probeer het uit! Hierin begeleid ik jou en maximaal drie anderen persoonlijk, bij het maken van een glas in lood kunstwerk. Je leert hoe je glas kunt snijden, breken en slijpen. Hoe je een patroon moet knippen. En hoe je je ontwerp in lood vat en dit stevig vast soldeert. Aan het eind van de dag neem je kunstwerk mee naar huis!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 6 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Reparatie en restauratie

Is je glas in lood raamwerk toe aan een restauratie of reparatie? Een missend ruitje of een ruitje met een barst heb ik snel voor je vervangen. Heeft het loodwerk zijn beste tijd gehad? Dan kan ik het voor je restaureren. Ik haal hierbij het raamwerk volledig uit elkaar, maak alle onderdelen netjes schoon en zet ik het weer in elkaar in nieuw lood. Et voilà, weer zo goed als nieuw!

Glas in lood in dubbelglas

Wil je wel graag glas in lood in je woning in Veghel, maar geen hoge energierekening? Dubbelglas glas in lood is de oplossing. De dubbele glaslaag zorgt voor een betere isolatie. Hierdoor is het niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch. Klinkt dit je als muziek in de oren, maar beschikt je woning in Veghel al over enkelglas glas in lood ramen? Het is gelukkig niet nodig om deze te vervangen, want met enkele aanpassingen, kan ik hier eenvoudig dubbelglas van maken. Op deze manier blijft je huis compleet, maar geniet je voortaan wel van goede isolatie!

Waarom naar Glasatelier Liesbeth Kocken?

Zoek je hoge kwaliteit glas in lood voor je huis in Veghel, dat betaalbaar is en ook nog eens snel leverbaar? Kies dan voor mijn glasatelier! Ik, Liesbeth, ben een enthousiaste vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en restaureren van glas in lood. Ook wanneer je een creatieve workshop wilt volgen kun je bij me terecht. Vijf goede redenen om voor mijn glasatelier te kiezen zijn:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood Veghel

Contact opnemen glas in lood Veghel

Wil je glas in lood op maat laten maken voor je woning in Veghel? Een raamwerk laten restaureren, repareren of verduurzamen. Of jezelf inschrijven voor een leuke workshop? Je bereikt me via het contactformulier en kunt uitzien naar een snelle reactie.
Bellen of e-mailen kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.