Glas in lood op maat

Glas in lood op maat laten maken

Wil je glas in lood op maat laten maken? Voor glas in lood waar je blij van wordt, kun je terecht bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik ben een vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van glas in lood. Geen ontwerp is te gek! Met mijn creativiteit en vakmanschap, maak ik in een mum van tijd de gewenste ramen voor je in mijn werkplaats. Ook voor de restauratie van bestaande ruiten en het volgen van een leuke workshop ben je van harte welkom in mijn glasatelier. Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op.

Glas in lood op maat

In mijn glasatelier kun je terecht voor…

Zou je graag glas in lood op maat laten maken? Maar denk je dat dit te duur is? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik sta erom bekend betaalbaar glas in lood op maat te maken, van uitstekende kwaliteit. In mijn glasatelier kan ik je onder andere helpen met:

Glas in lood op maat zorgt voor extra sfeer

Met stijlvolle glas in lood op maat, geef je je huis meer karakter. De mooie kleuren van het glas zorgen voor een prettige lichtinval en voorzien je woning van extra sfeer en eigenheid. Glas in lood is wat jaren 30 huizen zo populair maakt. Maar het is een toegevoegde waarde voor ieder huis. Door uniek glas in lood op maat te laten maken voor in ramen, bovenlichten, (ensuite) deuren of als decoratief paneel creëer je prettige ambiance in huis.

Een ontwerp op maat

Of je voorkeur nu uitgaat naar art deco, jugendstil, klassiek, modern of een geheel eigen ontwerp? Alles is mogelijk, want ik vertaal jouw persoonlijke wensen in een glas in lood ontwerp waar je blij van wordt. Dit gaat als volgt in zijn werk:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

Glas in lood op maat

Projecten

Bekijk mijn werk

Reparatie en restauratie

Naast het maken van glas in lood op maat, kun je het ook bij me laten restaureren en repareren. Nadat ik je raam heb gerestaureerd, is het weer zo goed als nieuw! Ik haal hiervoor het raamwerk volledig uit elkaar, maak alle ruitjes schoon, vervang wat nodig is en zet alles weer in nieuw lood. Klaar, om weer jaren van te kunnen genieten.

Glas in lood in dubbelglas

Wanneer het aankomt op de beglazing van je huis, zijn het niet alleen de looks die tellen. Ook de isolatiewaarde speelt een rol. Kiezen tussen een mooi raam en een lage energierekening is gelukkig niet nodig. Ik kan namelijk ook glas in lood op maat voor je maken in een dubbelglas uitvoering. Zo heb je én een huis met een sfeervolle uitstraling én een goed geïsoleerd huis. Heeft je huis enkelglas glas in lood? Dan zul je het interessant vinden dat ik kan enkelglas ook voor je aanpassen naar dubbelglas. Je blijft dan genieten van je originele raamwerk, maar profiteert dan voortaan wel van betere isolatie.

Voor glas in lood op maat naar Liesbeth Kocken

Wil je glas in lood op maat van hoge kwaliteit laten maken tegen een leuke prijs? En wil je er geen maanden op hoeven wachten? Neem contact met me op! In mijn glasatelier maak ik de glas in lood ramen van je dromen speciaal voor jou op maat. Zou je zelf ook wel eens met deze techniek aan de slag willen? Schrijf je dan in voor één van mijn creatieve workshops. Door te kiezen voor mijn glasatelier ben je altijd verzekerd van:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood op maat

Raamwerk op maat bestellen?

Je kunt bij mij terecht voor glas in lood op maat. Meer weten of een afspraak inplannen? Gebruik het contactformulier op de website, dan hoor je snel van me. Bellen of mailen kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.