Glas in lood deuren

Glas in lood voor deuren | Ook in dubbelglas

Zou je de deuren van je huis graag van echte glas in lood laten voorzien? Maar ben je bang dat dit je budget ver te boven gaat? Dan kan ik, Liesbeth Kocken, je helpen. In mijn atelier maak ik betaalbaar glas in lood van uitmuntende kwaliteit: perfect voor je voordeur, binnendeur of ensuite deuren. Ik vertaal jouw wensen in een uniek glas in lood ontwerp voor je deuren. En realiseer ik dit binnen no-time voor je in mijn glasatelier. Vul het contactformulier in om een vraag te stellen of een afspraak te maken.

glas in lood deuren

Je kunt bij mij terecht voor…

Vind je glas in lood prachtig, maar ben je bang dat dit te duur is? Mijn prijzen vallen reuze mee. In mijn atelier maak ik in een mum van tijd een betaalbaar glas in lood voor je, van uitmuntende kwaliteit. Bij mij kun je onder andere terecht voor:

Meer karakter met glas in lood deuren

Wil je je huis meer karakter geven? Dan is glas in lood in de deuren een uitstekende manier om dat voor elkaar te krijgen. Ze geven je huis een authentieke uitstraling en zorgen voor een prachtig kleurenspel, wanneer de zon er doorheen schijnt. Veel mensen dromen van een jaren ’30 huis, waar het glas in lood veelvuldig in werd toegepast. Maar of je nu een jaren dertig woning bezit of niet; glas in lood deuren brengen sfeer in ieder huis. Het is toepasbaar in tussendeuren, de voordeur, ensuite deuren en ook boven de deur.

Een ontwerp op maat

Ik ontwerp en maak glas in lood voor in deuren en kan dit helemaal aanpassen aan je specifieke wensen. Gaat je voorkeur uit naar art deco, jugendstil, modern of geheel eigen ontwerp? Niets is te gek. Bespreek het met me, dan zorg ik voor een ontwerp dat helemaal aan je wensen voldoet. Dit proces ziet er als volgt uit:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

glas in lood deuren

Projecten

Bekijk mijn werk

Daarom naar glasatelier Liesbeth Kocken

Wil je graag je deuren laten voorzien van echt glas en lood? En verlang je topkwaliteit tegen een betaalbare prijs met ook nog eens een snelle levertijd? Dan ga je niet op zoek naar een vakman, maar schakel je deze vakvrouw in! Ik ontwerp glas in lood waar je blij van wordt en maak dit binnen no-time in mijn atelier. Lijkt het je leuk om ook eens zelf met glas in lood aan de slag te gaan? Boek dan één van mijn workshops en probeer het uit! Als je kiest voor Glasatelier Liesbeth Kocken kun je altijd rekenen op:

Glas in lood in dubbelglas

Glas in lood in je deuren is prachtig, ook in de voordeur. Over de isolatie hoef je je geen zorgen te maken, want ik kan glas in lood voor in deuren ook in dubbelglas uitvoeren. Zo beschik je over een stijlvolle voordeur met een karakteristieke uitstraling, die toch goed geïsoleerd is. Ook wanneer je al over een glas in lood deur beschikt, maar dit enkelglas is, kan ik deze voor je aanpassen naar dubbelglas. Je voordeur behoudt dan zijn vertrouwde glas in lood, maar beschikt voortaan wel over een hogere isolatiewaarde!

Glasatelier Liesbeth Kocken

Ben je op zoek bent naar echt glas in lood van hoge kwaliteit? Schakel dan geen vakman in, maar een vakvrouw! In mijn atelier ontwerp ik betaalbare glas in lood producten, die ik in no-time voor je realiseer. Je eigen creativiteit de vrije loop geven is ook mogelijk tijdens één van mijn workshops. Bij mij ben je altijd verzekerd van:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

glas in lood deuren

Bestel hier jouw unieke glas in lood deuren

Ben je geïnteresseerd in mijn glas in lood deuren? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier op de website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Bellen of mailen is mogelijk via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.