Glas in lood raam

Betaalbaar glas in lood raam van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een betaalbaar glas in lood raam? Laat dit dan ontwerpen en maken bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Mijn naam is Liesbeth, een ervaren vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring in het maken van glas in lood. Met mijn creativiteit en vakmanschap, vertaal ik jouw wensen in een persoonlijk ontwerp dat ik binnen no-time realiseer in mijn glasatelier. Ook voor restauraties en een leuke glas in lood workshop kun je bij mij terecht. Neem gerust contact op als je meer wilt weten!

Glas in lood ramen

Je kunt bij mij terecht voor…

Houd je van glas in lood, maar ben je bang dat dit je budget te boven gaat? Die angst is ongegrond. In mijn atelier maak ik binnen no-time een betaalbaar glas in lood ramen van de hoogste kwaliteit. Ik kan je onder andere helpen met:

Glas in lood ramen geeft je woning meer karakter

Glas in lood heeft een grote decoratieve waarde. De stijlvolle ontwerpen en mooie kleuren zorgen voor een mooie lichtinval en geven je woning meer karakter. Het is niet voor niets dat veel mensen dromen van een jaren ’30 huis, waar het glas in lood veelvuldig in werd toegepast. Maar een glas in lood raam kan worden toegepast in ieder huis. Ze komen namelijk uitstekend tot hun recht in ramen, deuren, als bovenlicht, in tussendeuren en als decoratief paneel.

Ontwerp op maat

Bij het ontwerp van een raam op maat, gaan we samen om tafel om jouw wensen te vertalen naar een persoonlijk en uniek ontwerp dat helemaal aan je wensen voldoet. Klassiek, modern, art deco of jugendstil, alles is mogelijk. Hiervoor doorlopen we de volgende stappen:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is mag je het ophalen in mijn atelier.

glas in lood raam laten maken

Reparatie en restauratie

Ook voor het vakkundig restaureren en repareren van een glas in lood raam kun je bij mij terecht. Door de kapotte raampjes en het oude loodwerk te vervangen door nieuw raamwerk, herstel ik je raam weer in oude glorie. Hiervoor haal ik het raam volledig uit elkaar, maak ik de ruiten voorzichtig schoon en zet ik ze in nieuw lood, waarna ik alles weer vast soldeer. Zo kun je er weer jaren van genieten.

Projecten

Bekijk mijn werk

Glas in lood in dubbelglas

Hoe mooi glas in lood ook is, een goede isolatie van je huis is waarschijnlijk belangrijker. Gelukkig is het niet nodig om te kiezen, want ik kan een glas in lood raam ook voor je uitvoeren in een dubbelglas variant. Zo profiteer je én van goede isolatie én een mooi raam. Heb je al glas in lood ramen, maar is dit enkelglas? Dan kan ik dit ook voor je vatten in een dubbelglas ruit. Je geniet dan van je oude vertrouwde glas in lood ramen, maar dan met een betere isolatiewaarde.

Waarom naar glasatelier Liesbeth Kocken?

Ben je op zoek naar een glas in lood raam van hoge kwaliteit tegen een leuke prijs en wil je er graag snel over kunnen beschikken? Schakel dan geen vakman, maar een vakvrouw in! In mijn atelier ontwerp en maak de glas in loodramen van je dromen. Ook wanneer je het zelf eens wilt proberen, kun je bij mij terecht tijdens één van mijn workshops. Kies voor Glasatelier Liesbeth Kocken en je bent altijd verzekerd van:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

glas in lood

Raam bestellen?

Wil je een glas in lood raam bij me bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Vul hiervoor het contactformulier op de website in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of mailen kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.