Glas in lood dubbelglas

Glas in lood in dubbelglas laten maken

Wil binnen no-time kunnen beschikken over dubbelglas glas in lood en hier een persoonlijk ontwerp voor laten maken? Of wil je een bestaand raam (enkelglas) laten renoveren en dit direct in dubbelglas laten zetten? Dan kun je terecht bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik ben Liesbeth, een vakvrouw die al meer dan 20 jaar glas in lood maakt. Mijn werk is van de hoogste kwaliteit en zeer betaalbaar. Neem gerust contact met me op. Dan geniet je binnen de kortste keren van prachtig glas in lood in deuren en ramen, met een hoge isolatiewaarde!

Glas in lood dubbelglas

Je kunt bij mij terecht voor…

Vind je glas in lood dubbelglas prachtig, maar ben je bang dat dit te duur is? Mijn prijzen vallen reuze mee. In mijn atelier maak ik in een mum van tijd een betaalbaar glas in lood voor je, van uitmuntende kwaliteit. Bij mij kun je onder andere terecht voor:

Glas in lood heeft grote decoratieve waarde

Glas in lood geeft een huis meer karakter en een warme uitstraling. Wanneer er licht doorheen schijnt, zorgt dit voor een zeer prettige sfeer en komen de mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen tot leven. Je ziet het vaak terug in jaren ’30 woningen als stijlvolle toevoeging in ramen, deuren, bovenlichten, ensuite deuren of als decoratief paneel. Maar ook in moderne woningen, wordt het vanwege zijn charme steeds vaker weer toegepast.

Nieuw ontwerp glas in lood dubbelglas

Wanneer je me glas in lood voor je laat ontwerpen en maken, dan kies je natuurlijk voor de dubbelglas in lood variant. Hiermee voorzie je de prachtige ramen die dit oude ambacht voortbrengt direct van een moderne isolatiewaarde. Art deco, klassiek, jugendstil, modern of misschien een geheel eigen ontwerp? Laat het me weten, want geen ontwerp is te gek. Het maakproces van dubbelglas glas in lood raamwerk verloopt als volgt:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

Glas in lood dubbelglas

Enkelglas glas in lood isoleren

Beschik je over een prachtig oud glas in lood raam? Dan is dit ongetwijfeld nog enkelglas. Ik bied de mogelijkheid om deze ramen in dubbelglas te zetten. Zo kun je blijven genieten van je authentieke glas in lood raam, maar dan wel met een moderne isolatiewaarde. Ik zorg ervoor dat het oude raam weer in topconditie verkeert en maak het iets kleiner, voordat de glashandel het in dubbelglas plaatst. Zo wordt het raamwerk even groot als het oude, waardoor het probleemloos in het oude kozijn is terug te plaatsen. Et voilà, een dubbelglas glas in lood raam!

Projecten

Bekijk mijn werk

Glas in lood renoveren en in dubbelglas zetten

Tijd voor een renovatie of reparatie? Maak van de nood een deugd en laat het direct in dubbelglas zetten. Glas in lood moet na een jaar of 40 tot 50 worden gerenoveerd. Wanneer ik dit voor je doe, kan ik het natuurlijk direct voor je in dubbelglas laten zetten. Hetzelfde geldt voor wanneer er een ruitje mist of gebroken is. Nadat ik het heb vervangen en het raamwerk in oude glorie heb hersteld, kun je het direct laten upgrade naar dubbelglas. Hierbij wordt je raamwerk veilig tussen het dubbelglas geplaatst. De investering heb je er zo weer uit doordat je de isolatiewaarde van je huis fors verhoogt.

Glas in lood in dubbelglas

Maak je je zorgen over de isolatiewaarde van je huis? Dat is nergens voor nodig: ik maak ook glas in lood in een dubbelglas uitvoering. Hiermee profiteer je van een charmant raamwerk, maar hoef je je geen zorgen te maken over de energierekening. Heb je thuis glas in lood ramen van enkelglas, maar wil je dat dit dubbelglas wordt? Ik maak er graag een dubbelglas uitvoering van om de isolatiewaarde te verhogen.

Glasatelier Liesbeth Kocken

Wil je betaalbaar glas in lood dubbelglas aanschaffen? Ga dan niet op zoek naar een vakman, maar neem contact op met deze vakvrouw! In mijn glasatelier ontwerp en maak ik betaalbare glas in lood producten, waaronder dubbelglas, die ik in no-time voor je realiseer. Ook je eigen creativiteit de vrije loop laten is ook mogelijk. Geef je op voor één van mijn workshops en probeer het uit. Je kunt bij mij altijd rekenen op:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood dubbelglas

Glas in lood dubbelglas laten maken? Bel gerust.

Voor dubbelglas glas in lood waar je blij van wordt, neem je contact op met deze vakvrouw. Ook voor de restauratie van glas in lood of een leuke creatieve cursus kun je bij me terecht? Vul hiervoor het contactformulier in om je wensen en voorkeuren aan te geven. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of mailen? Je bereikt me op 06-28512601 of info@glasatelierliesbethkocken.nl