Glas in lood

Glas in lood van hoge kwaliteit

Wil je echt glas in lood voor in huis laten maken? Of het zelf eens proberen tijdens een leuke workshop? Dan kun je terecht bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik, Liesbeth, ben een vakvrouw die al ruim 20 jaar glas in lood maakt. Mijn creativiteit en vakmanschap zet ik graag in om jouw wensen te vertalen naar een persoonlijk ontwerp dat ik binnen no-time voor je realiseer in mijn glasatelier. Ook glas in lood restaureren behoort tot mijn specialiteiten. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op!

glas in lood

Je kunt bij mij terecht voor…

Vind je glas in lood prachtig, maar ben je bang dat dit te duur is? Mijn prijzen vallen reuze mee. In mijn atelier maak ik in een mum van tijd een betaalbaar glas in lood voor je, van uitmuntende kwaliteit. Bij mij kun je onder andere terecht voor:

 • Een ontwerp op maat
 • Reparatie en restauratie
 • Glas in lood in dubbelglas
 • Creatieve workshops

Glas in lood heeft grote decoratieve waarde

Glas in lood geeft een huis meer karakter en een warme uitstraling. Wanneer er licht doorheen schijnt, zorgt dit voor een zeer prettige sfeer en komen de mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen tot leven. Je ziet het vaak terug in jaren ’30 woningen als stijlvolle toevoeging in ramen, deuren, bovenlichten, ensuite deuren of als decoratief paneel. Maar ook in moderne woningen, wordt het vanwege zijn charme steeds vaker weer toegepast.

Een ontwerp op maat

Of je voorkeur nu uitgaat naar art deco, jugendstil, klassiek, modern of een geheel eigen ontwerp? Alles is mogelijk, want ik vertaal jouw persoonlijke wensen in een glas in lood ontwerp waar je blij van wordt. Dit gaat als volgt in zijn werk:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

glas in lood Liesbeth

Projecten

Bekijk mijn werk

Reparatie en restauratie

Een van mijn andere specialisaties is het restaureren en repareren van glas in lood. Kapotte of ontbrekende raampjes kan ik eenvoudig voor je vervangen, en loodwerk dat minder wordt kan ik vervangen voor nieuwe glas in lood ramen. Tijdens een restauratie haal ik het raamwerk uit elkaar, maak ik alles netjes schoon en zet ik het opnieuw in elkaar, waarna ik alles weer vastzet met soldeer. Zo is het weer zo goed als nieuw en kan hij er weer jaren tegenaan!

Glas in lood in dubbelglas

Maak je je zorgen over de isolatiewaarde van je huis? Dat is nergens voor nodig: ik maak ook glas in lood in een dubbelglas uitvoering. Hiermee profiteer je van een charmant raamwerk, maar hoef je je geen zorgen te maken over de energierekening. Heb je thuis glas in lood ramen van enkelglas, maar wil je dat dit dubbelglas wordt? Ik maak er graag een dubbelglas uitvoering van om de isolatiewaarde te verhogen.

Glasatelier Liesbeth Kocken

Ben je op zoek bent naar echt glas in lood van hoge kwaliteit? Schakel dan geen vakman in, maar een vakvrouw! In mijn atelier ontwerp ik betaalbare glas in lood producten, die ik in no-time voor je realiseer. Je eigen creativiteit de vrije loop geven is ook mogelijk tijdens één van mijn workshops. Bij mij ben je altijd verzekerd van:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

glas in lood raam

Meteen bestellen?

Wil je mij inhuren voor het ontwerpen en maken van glas in lood waar je blij van wordt? Neem dan gerust contact met me op. Gebruik hiervoor het contactformulier om je voorkeuren aan te geven, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of mailen? Dat kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.