Glas in lood Tilburg

Betaalbaar glas in lood in Tilburg

Zou je graag van die mooie glas in lood ramen laten plaatsen in je huis in Tilburg? Maar vrees je dat dit onbetaalbaar is, of dat er enorm lange levertijden zijn? Niet bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Mijn naam is Liesbeth, een vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring in het vak en een expert in het ontwerpen, maken en restaureren van glas in lood op maat. Met mijn ervaring en creativiteit vertaal ik jouw wensen naar een ontwerp waar je blij van wordt. Zelf creatief bezig gaan kan ook tijdens één van mijn workshops. Neem contact op via het contactformulier!

glas in lood

Mijn services in Tilburg

Droom je van prachtig op maat gemaakt glas in lood voor deuren en ramen van je woning in Tilburg? Maar ben je bang dat dit te duur is of voor lange levertijden? Daar hoef je bij mijn glasatelier niet voor te vrezen. Ik lever je betaalbaar glas in lood van hoge kwaliteit en kan je onder andere helpen met:

 • Een ontwerp op maat
 • Reparatie en restauratie
 • Glas in lood in dubbelglas
 • Creatieve workshops

Meer sfeer in Tilburg met glas in lood ramen

Dé manier om je huis in Tilburg van extra sfeer en karakter te voorzien is met glas in lood.
Wanneer de zonnestralen door het gekleurde glas schijnen, wordt er een prachtig licht verspreid en komt het ontwerp tot leven. Glas in lood zie je vaak terug in jaren ’30 woningen. Dit geeft ze net dat beetje extra en is één van de redenen waarom deze huizen zo populair blijven. Het is dan ook niet vreemd dat het ook in nieuwere huizen in Tilburg steeds vaker wordt toegepast.

Een ontwerp op maat

Waar gaat jouw voorkeur naar uit bij glas in lood op maat? Heb je een voorkeur voor art deco of jugendstil? Of zijn modern of klassiek meer je smaak? Laat het me weten, in mijn glasatelier is geen ontwerp te gek. Wil je jouw wensen laten vertalen in een uniek ontwerp op maat voor je woning in Tilburg? Doorloop dan de volgende stappen:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

glas in lood Liesbeth

Reparatie en restauratie

Ik ben ook bedreven in de reparatie en restauratie van glas in lood raamwerken. Het vervangen van gebroken of missend glaswerk heb ik zo voor elkaar. Maar ook voor een complete restauratie, waarbij ik het raamwerk volledig uit elkaar haal om het lood te vervangen, kun je bij me terecht. Ik maak alle onderdelen netjes schoon en voeg ze daarna weer samen met nieuw lood. Weer zo goed als nieuw!

Creatieve workshops

Zelf de kneepjes van het vak leren in een heuse glas in lood workshop, ik kan het iedereen aanbevelen. Schrijf je in en maak kennis met dit geweldige ambacht. In een kleine groep met veel persoonlijke begeleiding, leer ik je alles wat je weten moet. Hoe je glas moet snijden, breken en slijpen, het knippen van een patroon en hoe je dit netjes in lood vat. Je maakt een eigen werkstuk dat je aan het eind van de workshop meeneemt naar je huis in Tilburg!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 4 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Glas in lood in dubbelglas

Wil je wel glas in lood in je woning in Tilburg, maar voorkomen dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde van je huis? Kies dan voor dubbelglas glas in lood. Ik maak dan een fraai raamwerk voor je op maat, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de energierekening. Beschikt je woning in Tilburg al over stijlvolle glas in lood ramen, maar dan van enkelglas? Neem dan contact met me op om hier dubbelglas van te laten maken. Je geniet dan van je vertrouwde uitzicht, maar voortaan wel met goede isolatie.

Glas in lood in dubbelglas

Maak je je zorgen over de isolatiewaarde van je huis? Dat is nergens voor nodig: ik maak ook glas in lood in een dubbelglas uitvoering. Hiermee profiteer je van een charmant raamwerk, maar hoef je je geen zorgen te maken over de energierekening. Heb je thuis glas in lood ramen van enkelglas, maar wil je dat dit dubbelglas wordt? Ik maak er graag een dubbelglas uitvoering van om de isolatiewaarde te verhogen.

Glasatelier Liesbeth Kocken levert hoge kwaliteit

Op maat gemaakt glas in lood voor je woning in Tilburg, dat betaalbaar is en van hoge kwaliteit vind je bij Glasatelier Liesbeth Kocken! Hier ontwerp en maak ik (Liesbeth) betaalbaar glas in lood, waar je blij van wordt. Neem contact met me op voor een raamwerk op maat of een leuke creatieve workshop. Bij mij kun je altijd rekenen op:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

glas in lood raam

Bestel glas in lood in Tilburg

Je huis in Tilburg verfraaien met (dubbelglas) glas in lood? Of jezelf en vriend(inn)en inschrijven voor een leuke workshop? Vul dan snel het contactformulier op deze website in, dan hoor je snel van me. Contact opnemen via telefoon of e-mail kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.