Glas in lood Nijmegen

Glas in lood laten maken in Nijmegen

Ben je op zoek naar glas in lood voor je huis in Nijmegen? Of zou je zelf wel eens met dit eeuwenoude ambacht aan de slag willen, tijdens een leuke creatieve workshop? Neem dan contact op met Glasatelier Liesbeth Kocken. Inderdaad, geen vakman maar een vakvrouw! Ik maak al ruim 20 jaar glas in lood en weet dit binnen no-time voor je te realiseren in mijn glasatelier. Ook het restaureren van glas in lood in Nijmegen is één van mijn specialiteiten. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact op!

In Nijmegen kun je bij mij terecht voor…

Zou je de ramen en deuren van je huis in Nijmegen graag van glas in lood op maat laten voorzien? Maar vrees je dat je dit niet betalen kunt? Of dat je hier dan heel lang op moet wachten? Die zorgen zijn ongegrond. In mijn atelier kun je namelijk terecht voor betaalbaar glas in lood van topkwaliteit. Een overzicht van mijn services:

 • Een ontwerp op maat
 • Reparatie en restauratie
 • Glas in lood in dubbelglas
 • Creatieve workshops

Extra sfeer in Nijmegen met Glas in lood

Een glas in lood raamwerk is dé manier om je huis in Nijmegen van meer karakter en een warme uitstraling te voorzien. Het zonlicht zorg ervoor dat de mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen tot leven komen, en verspreid zo een zeer prettig licht. Het is veel toegepast in jaren ’30 woningen, in en boven ramen en deuren of als decoratief paneel. Dankzij zijn charme wordt het ook in moderne woningen nog regelmatig toegepast.

Een ontwerp op maat

Wat heeft je voorkeur? Jugendstil, klassiek, modern, art deco of iets wat helemaal out-of-the-box is? Laat het me gerust weten, want ik vertaal jouw wensen en ideeën in een persoonlijk glas in lood ontwerp voor je woning in Nijmegen. Dit is hoe we te werk gaan:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is zal ik het raam persoonlijk komen leveren.

Reparatie en restauratie

Glas in lood restauratie en reparatie is een andere specialisatie van me. Kapotte of ontbrekende raampjes kan ik snel vervangen. En ook loodwerk dat minder wordt kan ik voor je restaureren. Ik haal het raamwerk dan volledig uit elkaar, maak alles netjes schoon en voeg het daarna weer samen in nieuw lood. Nog even vast solderen en je kunt er weer jaren van genieten.

Glas in lood in dubbelglas

Ben je bang dat het plaatsen van glas in lood in je huis in Nijmegen een negatief effect heeft op de isolatiewaarde van je huis? Nergens voor nodig. Je kunt bij ook terecht voor glas in lood in een dubbelglas uitvoering. Zo kun je genieten van een charmant raamwerk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de energierekening. Heeft je huis in Nijmegen al ramen van glas in lood, maar is dit enkelglas? Ik bied ook de mogelijkheid om dit aan te passen naar een dubbelglas uitvoering.

Creatieve workshops

Zou je zelf ook wel eens iets van glas in lood willen in Nijmegen maken? Meld je dan aan voor één van mijn gezellige workshops en probeer het uit! Tijdens een workshop glas in lood begeleid ik een groep van maximaal vier personen, bij het maken van een glas in lood kunstwerk. Ik leer je hoe je glas kunt snijden, breken en slijpen. Om een patroon uit te knippen. En om je ontwerp in lood te vatten en dit vast te solderen. Je kunstwerk neem je aan het eind van de dag mee naar huis!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 4 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Glasatelier Liesbeth Kocken: betaalbare kwaliteit

Wil je echt glas in lood laten maken voor je huis in Nijmegen van hoge kwaliteit? Kies dan niet voor een vakman, maar voor een vakvrouw! In mijn glasatelier ontwerp ik betaalbaar glas in lood op maat, dat ik in een mum van tijd voor je realiseer. Ook zelf aan de slag gaan met dit mooie ambacht is mogelijk, tijdens één van mijn workshops. Bij mij profiteer je altijd van deze voordelen:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood nodig in Nijmegen?

Wil je je woning in Nijmegen laten voorzien van glas in lood waar je blij van wordt? Of wil je je inschrijven voor een leuke creatieve cursus? Geef dan je vragen en voorkeuren aan op het contactformulier, dan neem ik snel contact met je op. Bellen of mailen? Dat is mogelijk via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.