Glas in lood Eindhoven

Betaalbaar glas in lood in Eindhoven

Op zoek naar vakkundig gemaakt glas in lood raamwerk voor je huis in Eindhoven? Maar ben je bang dat dit onbetaalbaar is, of dat de levertijden enorm lang zijn? Neem dan contact op met Glasatelier Liesbeth Kocken. Inderdaad geen vakman, maar een vakvrouw! Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en restaureren van glas in lood, vertaal ik je wensen naar een ontwerp waar je blij van wordt. Ook voor een leuke glas in lood workshop kun je bij me terecht. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier!

Glas in lood Eindhoven

In Eindhoven kun je bij mij terecht voor…

Vrees je dat het op maat laten maken van glas in lood voor de deuren en ramen van je woning in Eindhoven te duur is? Of denk je dat er enorm lange levertijden zijn? Niet bij mijn glasatelier. Ik lever betaalbare glas in lood ramen van topkwaliteit. Je kunt onder andere bij me terecht voor:

Extra sfeer in Eindhoven met glas in lood

Met glas in lood, voorzie je je woning in Eindhoven van extra sfeer. Wanneer de zon door het gekleurde glas schijnt, komt het ontwerp tot leven en wordt een prettig licht verspreid. Het is een techniek die je veel terugziet in en boven de ramen en deuren van jaren 30 woningen. Dit geeft ze meer karakter en is één van de redenen waarom deze huizen zo populair blijven. Je ziet het dan ook steeds vaker terug in nieuwere huizen.

Een ontwerp op maat

Waar gaat jouw voorkeur naar uit op glas in lood gebied? Spreekt modern of klassiek je aan? Of heb je meer met art deco of jugendstil? In mijn glasatelier is alles mogelijk, ook een eigen ontwerp. Neem contact op en ik vertaal jouw wensen in een uniek en persoonlijk ontwerp voor je woning in Eindhoven. Dit werkt als volgt:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

Glas in lood Eindhoven

Creatieve workshops

Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met glas in lood? Geef je dan op voor één van mijn workshops glas in lood en probeer het uit! Hierin begeleid ik jou en maximaal drie anderen persoonlijk, bij het maken van een glas in lood kunstwerk. Je leert hoe je glas kunt snijden, breken en slijpen. Hoe je een patroon moet knippen. En hoe je je ontwerp in lood vat en dit stevig vast soldeert. Aan het eind van de dag neem je kunstwerk mee naar huis!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 6 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Reparatie en restauratie

Ik ben ook gespecialiseerd in de reparatie en restauratie van glas in lood. Een missend of gebroken ruitje heb ik snel en vakkundig voor je gerepareerd. Maar ook wanneer het loodwerk toe is aan vernieuwing, kan ik je helpen door het te restaureren. Het raamwerk haal ik hierbij volledig uit elkaar. Alle onderdelen worden netjes schoongemaakt en daarna weer samengevoegd in nieuw lood. Klaar om er weer jaren van te genieten.

Glas in lood in dubbelglas

Vrees je dat het plaatsen van glas in lood in je woning in Eindhoven ten koste gaat van de isolatiewaarde van je huis? Onnodig. Ook voor glas in lood in dubbelglas kun je bij me terecht. Met dubbelglas beschik je over een fraai raamwerk, maar hoef je je geen zorgen te maken over koude voeten of de energierekening. Heeft je huis in Eindhoven prachtige glas in lood ramen, maar helaas wel van enkel glas? Informeer dan naar de mogelijkheid om hier dubbelglas van te maken. Dan geniet je van je eigen vertrouwde raam, maar dan mét goede isolatie.

Daarom naar Glasatelier Liesbeth Kocken

Wil je je huis in Eindhoven laten voorzien van glas in lood op maat? En verlang je hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs en een snelle levering? Kies dan voor glasatelier Liesbeth Kocken! Hier ontwerp en maak ik betaalbaar glas in lood, dat ik binnen no-time voor je vervaardig. Op zoek naar een leuke workshop? Ook dan kun je bij me terecht. In mijn glasatelier kun je altijd rekenen op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood Eindhoven

Glas in lood laten maken in Eindhoven?

Ben je op zoek naar glas in lood waar je blij van wordt voor je huis in Eindhoven? Of jezelf (en anderen) inschrijven voor een leuke cursus? Vul dan het contactformulier in en ik neem snel contact met je op. Telefonisch contact opnemen of mailen kan via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.