Glas in lood Den Bosch

Betaalbaar glas in lood in Den Bosch

Zoek je glas in lood van hoge kwaliteit om je huis in Den Bosch meer karakter te geven? Dat vind je bij Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik Liesbeth, ben een enthousiaste vakvrouw. En met ruim 20 jaar ervaring ben ik een echte expert in het maken, ontwerpen en restaureren van glas in lood. Mijn missie is het maken van glas in lood waar je blij van wordt. Verder kun je in mijn glasatelier ook terecht voor het volgen van leuke creatieve workshops. Voor vragen of het inplannen van een afspraak vul je het contactformulier in!

glas in lood

Glas in lood laten maken in Den Bosch?

Fleur je woning in Den Bosch op met schitterend glas in lood in de deuren en ramen. Mijn werk is betaalbaar en heeft een korte levertijd. Wanneer je op zoek bent naar glas in lood waar je blij van bent neem je contact met me op. In mijn glasatelier kun je terecht voor:

 • Een ontwerp op maat
 • Reparatie en restauratie
 • Glas in lood in dubbelglas
 • Creatieve workshops

Huis in Den Bosch meer persoonlijkheid geven

Met glas in lood geef je je huis in Den Bosch meer persoonlijkheid. Deze stijlvolle ramen komen pas echt tot leven wanneer de zon er doorheen schijnt. Dit zorgt voor een prachtig kleurenspel en een prettig sfeervol licht in je huis. Het is in het verleden veel toegepast in jaren 30 woningen en één van de redenen dat dit type woning tot op de dag van vandaag zeer gewild is. Door een glas in lood raamwerk op maat te laten maken, voorzie je ook jouw woning in Den Bosch van meer persoonlijkheid en sfeer.

Een ontwerp op maat

Kies voor glas in lood op maat, en voorzie je huis in Den Bosch van een unieke toevoeging. Geen ontwerp is te gek! Klassiek, jugendstil, modern of art deco, alles is mogelijk. Vertel me wat je mooi vindt en ik maak een ontwerp waar je blij van wordt. De weg van idee tot gereed product ziet er als volgt uit:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

glas in lood Liesbeth

Creatieve workshops

Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met glas in lood? Geef je dan op voor één van mijn workshops glas in lood en probeer het uit! Hierin begeleid ik jou en maximaal drie anderen persoonlijk, bij het maken van een glas in lood kunstwerk. Je leert hoe je glas kunt snijden, breken en slijpen. Hoe je een patroon moet knippen. En hoe je je ontwerp in lood vat en dit stevig vast soldeert. Aan het eind van de dag neem je kunstwerk mee naar huis!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 4 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Reparatie en restauratie

Begint het loodwerk minder te worden of is er sprake van een missend of gebroken ruitje? Na een reparatie of restauratie is je glas in lood raamwerk weer zo goed als nieuw. Het vervangen van een raampje heb ik namelijk zo voor elkaar. En ook een restauratie – waarbij ik het raamwerk volledig uit elkaar haal, alle onderdelen netjes schoonmaak en weer in elkaar zet met nieuw lood – kun je met gerust hart aan mij overlaten. Daar heb je weer vele jaren plezier van!

Glas in lood in dubbelglas

Dubbelglas glas in lood is dé manier om je woning in Den Bosch van meer karakter te voorzien zonder de energierekening geweld aan te doen. Zo profiteert je huis van een geweldige uitstraling, maar met een betere isolatie. Klinkt dit je als muziek in de oren, maar heeft je huis in Den Bosch helaas al enkelglas glas in lood? Deze mooie ramen vervangen is gelukkig niet nodig, want met enkele aanpassingen maak ik hier dubbelglas van. Zo blijft je huis in originele staat, maar geniet je voortaan wel van goede isolatie!

Waarom naar Glasatelier Liesbeth Kocken?

Kiezen voor Glasatelier Liesbeth Kocken, is kiezen voor glas in lood waar je blij van wordt. Ik ben een enthousiaste vakvrouw die glas in lood ontwerpt, maakt, repareert en restaureert in mijn glasatelier. Mijn werk is betaalbaar en de levertijden zijn kort. Ook voor een leuke workshop kun je bij me terecht. Bij mij kun je altijd rekenen op:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

glas in lood raam

Glas in lood nodig in Den Bosch?

Wil je je woning in Den Bosch van op maat gemaakt glas in lood laten voorzien? Een beschadigd raamwerk laten restaureren of repareren? Of jezelf opgeven voor één van mijn workshops? Laat het me weten via het contactformulier, dan hoor je snel van me.
Verder kun je me bellen op 06-28512601 of mailen naar info@glasatelierliesbethkocken.nl.