Glas in lood Breda

Snel en betaalbaar glas in lood Breda

Op zoek naar op maat gemaakte glas in lood ramen voor je huis in Breda? Glasatelier Liesbeth Kocken levert betaalbare glas in lood zonder lange levertijden. Mijn naam is Liesbeth, een enthousiaste vakvrouw. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak ben ik een expert in het ontwerpen, maken en restaureren van glas in lood. Neem contact met me op via het contactformulier, voor een ontwerp waar je blij van wordt. Of ga zelf creatief aan de slag tijdens één van mijn workshops.

Glas in lood Breda

Glas in lood in Breda en meer

Verfraai de ramen en deuren van je woning in Breda met glas in lood op maat. Voor te hoge kosten of lange levertijden hoef je bij mijn glasatelier niet bang te zijn. Hier kun je namelijk terecht voor betaalbaar glas in lood van hoge kwaliteit en is geen ontwerp te gek. Bij mij kun je terecht voor:

Waarom kiezen voor glas in lood in Breda?

Wil je je woning in Breda voorzien van meer karakter en sfeervol warm licht? Dan ben je op zoek naar glas in lood. De zonnestralen zorgen voor een prachtig kleurenspel wanneer ze door het raamwerk schijnen en laten het ontwerp tot leven komen. Het werd vaak toegepast in jaren ’30 woningen en dit gaf ze net dat beetje extra. Die extra sfeer en uitstraling is dan ook één van de redenen dat deze huizen nog steeds zo populair zijn. Met glas in lood op maat, profiteert ook jouw huis in Breda hiervan.

Een ontwerp op maat

Met glas in lood op maat kies je voor een uniek ontwerp voor je huis in Breda. Houd je van klassiek, jugendstil, art deco of iets totaal anders? Bespreek het gerust met me, want in mijn glasatelier is geen ontwerp te gek. Zo ziet het proces eruit:

 • Afspraak maken

  Gebruik het contactformulier, stuur een e-mail: info@glasatelierliesbethkocken.nl of bel naar: 06-28512601

 • Wensen bespreken

  Met behulp van een digitaal ontwerpprogramma maak ik het ontwerpschets. Dit wordt besproken en kan dan nog aangepast worden.

 • Aan de slag

  Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met het ontwerp ga ik het raam maken in mijn atelier.

 • Levering

  En dan komt het mooiste moment van het proces: de levering. Wanneer het raam klaar is kan het worden opgehaald in mijn atelier of kan een glaszetter worden ingezet.

Glas in lood Breda

Creatieve workshops

Leer zelf de kneepjes in mijn glas in lood workshop, ik kan het iedereen aanbevelen! Schrijf je in en leer in een kleine groep alles wat je weten moet. Met veel persoonlijke begeleiding leer ik je om glas te snijden, breken en slijpen. Hoe je zelf een patroon knipt en hoe je dit in lood bevestigt. Hiermee maak je een eigen raamwerk om mee te nemen naar je huis in Breda!

Workshops

 • Workshop Glasfusen

  Je kunt kiezen uit: Twee kleine schaaltjes of  een vierkante schaal Een raamhanger van ongeveer 20 x 15 cm een...
  Meer lezen
 • Cursus glas in lood

  Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6...
  Meer lezen
 • Eendaagse workshop glas-in-lood

  Om je persoonlijke begeleiding te garanderen werk ik met een groep van maximaal 6 personen. De workshops worden op zaterdagen...
  Meer lezen

Reparatie en restauratie

Ook voor de reparatie en restauratie van glas in lood raamwerken kun je bij me terecht. Een ruitje dat beschadigd is, of mist, heb ik zo voor je vervangen. Maar ook voor een complete restauratie, waarbij ik het raamwerk volledig uit elkaar haal, draait deze enthousiaste vakvrouw haar hand niet om. Alle onderdelen maak ik netjes schoon en worden daarna weer samengevoegd in nieuw lood. Die kan er weer jaren tegenaan!

Glas in lood in dubbelglas

Wil je graag glas in lood laten maken voor je woning in Breda, maar voorkomen dat het koud wordt in huis? Dan is dubbelglas glas in lood wat je wilt. Hierdoor is het niet alleen mooi, maar ook praktisch. Heeft je huis in Breda al glas in lood ramen, maar helaas van enkelglas? Geen nood, volledig vervangen is niet nodig. Ik maak hier eenvoudig dubbelglas van in mijn glasatelier. Je blijft dan genieten van je oude vertrouwde raam, maar zit er voortaan binnen wel een stuk comfortabeler bij.

Glasatelier Liesbeth Kocken, altijd hoge kwaliteit

Op zoek naar glas in lood van hoge kwaliteit voor je woning in Breda. Maar moet dit wel betaalbaar zijn en snel leverbaar? Kies dan voor Glasatelier Liesbeth Kocken. Ik ben een enthousiaste vakvrouw die betaalbaar glas in lood op maat maakt en restaureert.
Ook voor een gezellige workshop kun je bij me terecht. Bij mij ben je altijd verzekerd van:

 • Persoonlijke aandacht bij workshops
 • Betaalbaar maatwerk
 • Geen ontwerp is te gek
 • Hoge kwaliteit glas in lood
 • Enthousiaste vakvrouw

Glas in lood Breda

Glas in lood laten maken in Breda

Neem wanneer je glas in lood wilt laten maken voor je huis in Breda of jezelf in wilt schrijven voor een leuke workshop, contact op via het contactformulier. Ik ben ook bereikbaar via de telefoon en e-mail via 06-28512601 en info@glasatelierliesbethkocken.nl.